BUROAMSTELVEEN | BLOG

Buro Amstelveen ontwikkelt nieuwe website voor Ondernemersvereniging Amstelveen

Super trots waren we toen we werden gevraagd om de nieuwe website van de Ondernemersvereniging Amstelveen te ontwikkelen. Meer dan 11 jaar lang heeft de ‘oude’ website gediend als het digitale platform voor het verbinden en versterken van Amstelveense ondernemers. Later werd daar de OA app (Bundeling) aan toegevoegd. Na deze lange periode vond de ondernemersvereniging het tijd om de website een frisse, nieuwe uitstraling te geven en om de functionaliteit te verbeteren, zodat er efficiënter gewerkt kon worden en kosten konden worden bespaard. Met die opdracht klopten Darshan Sloot en Jelena van Baaren eind 2023 bij ons aan.

Een uitdagende klus waar we met veel enthousiasme samen met de OA aan zijn begonnen. We zijn gestart met het definiëren van de gewenste functionaliteiten en al snel kwamen we tot de conclusie dat we de website en de app moesten integreren tot één platform. Vervolgens hebben we gekeken naar hoe we de werkzaamheden van de vereniging makkelijker konden maken, bijvoorbeeld door het onboarden van nieuwe leden en het organiseren en communiceren van evenementen. Van daaruit zijn we begonnen met de opbouw van het platform. We hebben een community-functionaliteit toegevoegd, zodat de leden zich kunnen inschrijven voor evenementen en contact kunnen leggen met elkaar. Daarnaast hebben we gezorgd voor de e-mailintegratie voor het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen, enzovoort. Dit alles binnen een WordPress-omgeving die door de ondernemersvereniging zelf eenvoudig te beheren is. De site is vormgegeven in de nieuwe huisstijl, ontworpen door Kees Sonke.

Alles bij elkaar een omvangrijke opdracht en we zijn ontzettend trots op het resultaat. Dus ook voor het ontwikkelen van meer complexe, digitale platformen kun je bij Buro Amstelveen terecht. Benieuwd naar hoe wij jouw digitale platform naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem vrijblijvend contact op!