MEER TRAFFIC | MEER LEADS | MEER CONVERSIES

Jouw dienst of product boven aan in Google met Google Ads!

Bezoeken te weinig mensen je website? Wil je meer verkopen via je webshop? Krijg je te weinig aanvragen? Dan is adverteren op zoekmachine Google de oplossing. 

Bijna 97% van het totale internetverkeer start met een zoekopdracht op Google. Met Google Ads bereik je potentiĆ«le klanten op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw dienst of product. Na het invullen van een zoekterm komt jouw website of webshop boven in de zoekresultaten te staan. Buro Amstelveen is specialist op het gebied van Google Adverteren. Voor verschillende opdrachtgevers hebben we succesvolle SEA campagnes uitgevoerd.

Aanpak
Samen bepalen we je doelstelling en onderzoeken we welke zoekwoorden en strategie daar het best bij passen. Op basis daarvan doen wij een voorstel waarin precies staat wat we gaan doen en wat de kosten zijn. Na akkoord richten wij de campagne in, zorgen we voor effectieve advertenties en zetten we de campagne online. Daarna houden we de prestaties continu in de gaten en optimaliseren de campagne wanneer nodig. Het mooie van online adverteren is dat je precies kunt zien wat het effect is. We meten resultaten van de campagne en delen deze met je in heldere taal.