ECOMMERCE | CRUCIALE SUCCESFACTOR

Buro Amstelveen, de weg naar online succes

Buro Amstelveen bouwt websites en webshops die optimaal vindbaar zijn, veel bezoekers trekken en, het allerbelangrijkste, zorgen voor zo veel mogelijk conversies. Want websitebezoek is pas zinvol als de bezoeker op jouw website daadwerkelijk overgaat tot een contactverzoek, offerte aanvraag of aankoop. Wij ontwikkelen onze platforms op basis van het POAC model: PLAN – ONTWIKKEL – ACTIVEER – CONTROLEER. Hiermee garanderen wij een doeltreffende aanpak en blijvend succes.

Benieuwd naar hoe Buro Amstelveen jouw online succes vergroot? Neem vrijblijvend contact op.

1. Plan

Voor elke opdracht stellen we een plan op waarin doelstellingen, middelen, werkzaamheden, planning en kosten helder staan omschreven.

2. Ontwikkel

Na akkoord op het plan gaan wij aan de slag met de ontwikkeling van de middelen. Deze fase bevat conceptontwikkeling, design, development en productie.

3. Activeer

Het implementeren en activeren van de marketingmiddelen, zoals introductie van een nieuw merk/organisatie, het lanceren van een website/webshop of de start van een (online) marketingcampagne.

4. Controleer

Wij stoppen niet bij een introductie of lancering. Wij controleren of de marketingactiviteiten maximaal bijdragen aan het behalen van jouw doelstelling en optimaliseren waar dat nodig is.

No NONSENSE | HELDERE TAAL

Geen onzinverhalen, maar een transparante werkwijze.

Maar al te vaak horen wij opdrachtgevers over negatieve ervaringen met andere digital agencies. Wat ze precies doen is onduidelijk, rapportages zijn onbegrijpelijk en hun tarieven zijn hoog. Kortom, ze maken misbruik van de onwetendheid van opdrachtgevers.

Wij doen dat anders. Ecommerce is misschien complex, maar het is uit te leggen op een manier die iedereen begrijpt. Wij spreken heldere taal, we vertellen precies wat we doen en informeren je in begrijpelijke termen over de resultaten. Onze tarieven zijn aantrekkelijk en transparant, bij Buro Amstelveen weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Wij trekken opdrachtgevers niet het vel over de neus, we vinden het belangrijker om op een oprechte manier samen te werken. We beheersen samen de kosten en maken online succes zo voor elke organisatie bereikbaar. 

Buro Amstelveen maakt Ecommerce voor elke organisatie mogelijk!