Je wilt adverteren op Google?

BuroAmstelveen Online Marketing

Je wilt hoger staan in Google?

Verstanding, want hoe hoger je in de Google zoekresultaten staat, hoe meer potentiële klanten je website bezoeken. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal vindbaarheid is. 

Gratis adviesgesprek?

Al meer dan 200 klanten gingen je voor

Haal meer bezoekers naar je site met SEO!

Een goede vindbaarheid op Google is goud waard. Ruim 97% van het online verkeer start in Google. Hoe hoger jouw website in de zoekresultaten van Google staat, hoe hoger het aantal mensen dat mensen dat je website bezoekt. Een optimale vindbaarheid is dus ontzettend belangrijk.

Het belang van een hoge ranking in Google:

Meer websitebezoekers: Hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe meer mensen je website bezoeken.
Meer conversies: Meer bezoekers betekent meer kans op aankopen, offerteaanvragen of andere gewenste acties.
Sterkere naamsbekendheid: Hoe vaker je website wordt gezien, hoe beter je merk of bedrijf bekend wordt.
Voorsprong op de concurrentie: Iedereen wil bovenaan staan in Google. Door te investeren in SEO laat je je concurrenten achter.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vraag dan een gratis advies gesprek aan!

Veel gestelde vragen over Google Ads

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Het is het optimaliseren van je website om deze hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te laten verschijnen. Hoe hoger je website op de SERP (Search Engine Results Page) staat, hoe meer mensen je website zullen bezoeken.

  • Meer websitebezoekers: Meer bezoekers betekent meer kans op omzet en leads.
  • Betere naamsbekendheid: Hoe vaker je website wordt gezien, hoe beter je merk of bedrijf bekend wordt.
  • Voorsprong op de concurrentie: In de digitale wereld is concurrentie bikkelhard. Met SEO laat je je concurrenten achter.
  • Lagere kosten per klant: In vergelijking met betaalde advertenties is SEO een erg kosteneffectieve manier om bezoekers naar je website te trekken.

Zoekmachines zoals Google gebruiken geavanceerde algoritmen om websites te ranken. Deze algoritmen kijken naar honderden factoren, zoals de kwaliteit van je content, de structuur van je website, de snelheid van je website en de hoeveelheid backlinks die je hebt. Door je website te optimaliseren voor deze factoren, vergroot je de kans dat je website hoger in de zoekresultaten terechtkomt.

SEO is een continu proces. Het kost tijd en inspanning om een hoge positie in de zoekresultaten te behalen en te behouden. De exacte tijd die je kwijt bent, hangt af van verschillende factoren, zoals de concurrentie in jouw branche en de huidige vindbaarheid van je website.

Onthoud: SEO is een investering die zich op de lange termijn dubbel en dwars zal terugverdienen.

Ja, de campagne kan op elk gewenst moment worden gepauzeerd. Je advertenties zijn dan per direct niet meer zichtbaar en kan er dus niet meer op worden geklikt en betaal je geen advertentiekosten meer.

Waarom Buro Amstelveen?

Wij hebben inmiddels meer dan 200 websites gebouwd en geoptimaliseerd voor Google. We weten dus wat er nodig is om jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen. We hanteren een transparante aanpak, met focus op resultaat. Geen ingewikkelde verhalen, maar geven duidelijk inzicht in wat je SEO voor jouw website oplevert.

Benieuwd naar hoe wij jouw website op een hogere positie in Google krijgen? Neem dan contact met ons op! 

buro amstelveen3244

Recente projecten:

Scherm­afbeelding 2024-06-10 om 12.53
Grip op finance
hoofdkwartier-koffiebonen
Hoofdkwartier Koffiebranderij
JdJ Uitgelicht
STUDIOJEROENDEJONG.
download
Fun Center Amstelveen
Scherm­afbeelding 2024-04-23 om 10.21
Zakelijke Financiering Specialist