DESIGN | WEBSITE | WEBSHOP

Hoofdkwartier Koffiebranderij

Ken je Hoofdkwartier Koffiebranderij al? Via Ondernemersvereniging Amstelveen kwamen we in contact met deze enthousiaste koffiebranders. Ze waren op zoek naar een frisse online uitstraling: een nieuwe website met webshop én een nieuw verpakkingsdesign. Uiteraard pakten we deze handschoen met beide handen op!

Eerst gingen we aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe verpakking. Die moest niet alleen de heerlijke koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij recht doen, maar ook opvallen in het schap. Met een strak design en herkenbare branding creëerden we een verpakking die écht in het oog springt.

Een website die conversies oplevert

De verpakking vormde de basis voor het ontwerp van de nieuwe website. We creëerden een gebruiksvriendelijke webshop met een duidelijke focus op online verkopen. Dankzij slimme SEO-optimalisatie vinden potentiële klanten Hoofdkwartier Koffiebranderij nu moeiteloos online. En met een doordachte conversiegerichte strategie zorgen we ervoor dat die bezoekers ook daadwerkelijk tot aankoop overgaan.

De resultaten spreken voor zich

Zowel wij als de klanten van Hoofdkwartier Koffiebranderij zijn erg tevreden met de nieuwe website en webshop. De frisse uitstraling, de gebruiksvriendelijkheid en de focus op conversie maken van deze online koffiebeleving een groot succes.

Ben jij ook klaar voor een online boost?

Of je nu net begint met je webshop of je website toe is aan een update, we helpen je graag met het realiseren van jouw online doelstellingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!