BURO AMSTELVEEN

Barry Goudsmit

Barry is een allround online marketing- en communicatiespecialist met veel kennis van alle facetten van het online marketing en communicatieproces op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Denk aan o.a. SEO/SEA (Google Ads), Google Analytics en conversieoptimalisatie. Barry is mede-oprichter en partner van Buro Amstelveen.

Barry Goudsmit​
Tim Röling​

BURO AMSTELVEEN

Tim Röling

Tim combineert visueel design met online marketing. Het samenbrengen van een visueel design naar digitale advertising. Zoals bijvoorbeeld; het designen van een landingspage en daar vervolgens de advertising op aan te laten sluiten (1:1 ad-to-page ervaring).  Tim is mede-eigenaar van creatief marketingbureau dailysirup (dailysirup.nl) en digital advertising agency Glue digital (gluedigital.nl)

BURO AMSTELVEEN

Marlous de Weerd

Marlous is een marketing- en contentstrateeg. Zij zorgt ervoor dat jouw merk gezien wordt en een plek weet te veroveren in het hoofd en hart van je doelgroep. Denk aan het creëren van campagneconcepten, nieuwe huisstijlen of een rebranding. Strategisch, relevant en gericht op échte verbinding. Marlous is mede-eigenaar van creatief marketingbureau dailysirup (dailysirup.nl) en digital advertising agency Glue digital (gluedigital.nl)

Marlous de Weerd​
Ruud Licht

BURO AMSTELVEEN

Ruud Licht

Ruud is de online developer van het Buro. Zeer ervaren op het gebied van de ontwikkeling van digitale/online middelen zoals websites (WordPress /elementor specialist), webshops,  die substantieel bijdragen aan uw succes als ondernemer. Ruud is oprichter en mede eigenaar van www.studiowaterloo.nl wordpress hosting & support en  www.ruudlicht.nl